| Knjige | |
|
+5BeyondBirthday Šišmiš Samhara sandrra Pia* 9 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Pia* Risarko moderator
Število prispevkov : 38 Join date : 12/07/2014 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Knjige Ned 13 Jul 2014, 21:07 | |
| Torej, poletje je tu, vem, da nisem edina, ki ob tem času zelo rada berem. Ima kdo kakšno idejo za dobro knjigo? Katere so vaše najljubše knjige? Kakšne vrste knjig najraje berete? ipd. | |
|
| |
sandrra Risarko moderator
Število prispevkov : 68 Join date : 12/07/2014 Age : 31 Kraj : Murska Sobota
| Naslov sporočila: Re: Knjige Ned 13 Jul 2014, 21:10 | |
| Moja zadnja dobra, res dobra knjiga je bila 50 odtenkov sive! Priporočam pa knjigo (avtorja se ne spomnim), naslov je Milijon majhnih koščkov. V knjigi opisuje odvisnik svojo zgodbo, kako se je zdravil, vse kaj se mu je dogajalo. Res dobra knjiga. Priporočam | |
|
| |
Samhara Risarko začetnik
Število prispevkov : 19 Join date : 12/07/2014 Age : 37 Kraj : Mozirje
| Naslov sporočila: Re: Knjige Ned 13 Jul 2014, 21:27 | |
| Evo super knjiga je Pet Modrih ali Panchatantra v sanskrtu. Zlo zanimiva knjiga, ki vsebuje veliko modrosti!!! Je napisana v obliki zgodb, ki hranijo neko sporočilo. Je pa bila napisana 2000 let nazaj in je bila prevedena iz sanskrta v 50 različnih jezikov po svetu. Knjiga je za vse in res za vse! Tk da tut če te ne zanima duhovnost je super knjiga. Se mi zdi da je bla napisana za vse. Res je must read! | |
|
| |
Šišmiš Risarko začetnik
Število prispevkov : 41 Join date : 12/07/2014 Age : 27 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Knjige Sre 16 Jul 2014, 17:42 | |
| sandrra, Milijon majhnih koščkov je tudi meni zakon knjiga, ena izmed najljubših. Napisal pa jo je James Frey. Rada berem vse žanre, jah, tudi 'lahke' knjige (recimo Sophnie Kinsella) in ljubezenske romane Danielle Stell, še posebaj se priležejo med poletjem. Obožujem Dana Browna, ker se gre v njegovih delih večinoma o umetnosti, pa zgodovinske romane. In knjige za osebno rast, kot so The secret pa vse od Lousie L. Hay. Meni so pomagale ogromno. And yes, med moje najljubše knjige spadajo še Zamrznjeni dekleti, Krive so zvezde, Ana Karenina, 13 razlogov, Človeško telo in Samotnost praštevil. Sploh ti dve zadnji obožujem! | |
|
| |
sandrra Risarko moderator
Število prispevkov : 68 Join date : 12/07/2014 Age : 31 Kraj : Murska Sobota
| Naslov sporočila: Re: Knjige Čet 17 Jul 2014, 21:07 | |
| Dobre so mi tudi knjige Somrak, sedaj berem tretji del. Film mi je iskreno povedano beden, knjige so pa res zakon! | |
|
| |
BeyondBirthday Risarko začetnik
Število prispevkov : 40 Join date : 21/07/2014 Age : 26 Kraj : Koritnce
| Naslov sporočila: Re: Knjige Ned 27 Jul 2014, 16:01 | |
| men so knige od Deana Browna tud zlo fajne, pa pred kratkim sm prbrala knigo Duša od Stephanie Meyer - je res zlo super :3 Pa za use ljubitelje nadnaravnega je zbirka Uslužbenka res perfect - napisala jo je Analight Night | |
|
| |
Sergeja Hren Risarko začetnik
Število prispevkov : 34 Join date : 12/07/2014 Age : 29 Kraj : Vuhred
| Naslov sporočila: Re: Knjige Pon 28 Jul 2014, 13:50 | |
| Meni so najbolj všeč romani Jane Costello, Kersin Gier in Susan Elizabeth Phillips. | |
|
| |
hillbilly Risarko začetnik
Število prispevkov : 18 Join date : 12/07/2014
| Naslov sporočila: Re: Knjige Pon 28 Jul 2014, 16:46 | |
| Čeprav sem na forumu najstarejši sem očitno najbolj otročji...čeprav konzumiram resne knjige, pa še vedno prednjačijo stripi...priporočam The Crow od James O'Barra...krasna grafika, pa za zanimivost...po stripu je bil narejen istoimenski film s pokojnim Brandonom Lee-jem v glavni vlogi... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Knjige Pon 28 Jul 2014, 16:53 | |
| Za use ljubitelje stripou z awsome grafiko priporočam branje mang kot so Kuroshitsuji, Naruto, One Piece, Bleach,... (so večinoma črno-bele sam vseeno awsome) po večini so tudi animeje naredil stran iz Bleach: zacetna stran enega poglavja iz Kuroshitsuji: | |
|
| |
znidar94 Risarko začetnik
Število prispevkov : 33 Join date : 13/07/2014 Age : 30 Kraj : Komenda
| Naslov sporočila: Re: Knjige Pon 28 Jul 2014, 17:20 | |
| Živjo Za vse ljubitelje fantastike..., jaz trenutno berem Silmarilliona J.R.R Tolkien. Gre za knjigo, ki opisuje čas kako je nastal Srednji svet (The Middle Earth), dogajanje pred Hobbitom in Gospodarjem prstanov. Knjiga ti bo všeč samo če obožuješ Tolkiena lp, Žan | |
|
| |
momokika Risarko moderator
Število prispevkov : 55 Join date : 12/07/2014 Age : 25 Kraj : šentilj(okolica)
| Naslov sporočila: Re: Knjige Čet 07 Avg 2014, 22:31 | |
| Jaz prej Dana Browna sploh nisem poznala dokler nisem na srečelovu zadela njegove knjige angeli in demoni in je res super knjiga! In upam, da bom v kratkem lahko prebrala tudi eno izmed njegovih knjig oz. uspešnic Da Vincijeva šifra. In pa zdaj med poletjem sem prebrala še eno zanimivo in sicer Najdaljša pot od Nicholasa Sparksa, avtorja prav tako nisem poznala ampak mi je bila knjiga za razliko od drugih romanov zanimiva že od vsega začetka. (: | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Knjige Pet 08 Avg 2014, 19:55 | |
| Pozna kdo kako zanimivo grozljiuko? moram jaz za domače branje eno prebrat & sem prelistala že use Kingove ki jih imamo u knižnici, vendar je ena bolj dougočasna kot druga prebrat moram do septembra in mi že zmankuje časa | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Knjige | |
| |
|
| |
| Knjige | |
|