Admin Admin
Število prispevkov : 227 Join date : 11/07/2014 Age : 27 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Forum Ned 31 Avg 2014, 14:59 | |
| Člani, kot vsi opažate verjetno, se s forumom ne dogaja ravno kaj dosti. Bolj ali manj stoji. Forum, ne bi rad izbrisal, ker je v njega bilo vloženega ogromno truda. Zanimajo me VAŠI predlogi! Prosim, vse ki preberete, ampak res VSE, da si vzamete minutko in zapišete kakšen predlog, da bo forum boljši. Ne bi rad da zamre, saj ko je bil aktiven, smo se imeli čudovito. Torej, kakšni so vaši predlogi! Vsak predlog je dobrodošel, kritika, pohvala - karkoli. Zapišite, če kaj pogrešate, kaj bi dodali itd, vse bomo izpolnili! LP | |
|
Liss Risarko začetnik
Število prispevkov : 44 Join date : 08/08/2014
| Naslov sporočila: Re: Forum Ned 31 Avg 2014, 15:16 | |
| Meni je res škoda da eni niso aktivni. Mislim da bi se lahko kaj več naučili če bi bili aktivni. Pomoje bi blo najboljše 'oglaševat' forum. Nwm no nimam ideje | |
|
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Forum Pon 01 Sep 2014, 17:12 | |
| Oglašujem, ampak sam nimam dovolj "moči"... tisti, ki ste aktivni, bi tudi lahko prispevali k aktivnosti.. :/ Škoda mi je foruma... | |
|
BeyondBirthday Risarko začetnik
Število prispevkov : 40 Join date : 21/07/2014 Age : 26 Kraj : Koritnce
| Naslov sporočila: Re: Forum Pet 05 Sep 2014, 23:35 | |
| meni je bolj problem, da mi porabi veliko časa da kaj narišem pa se sola se je začela & se moram veliko učit (so nam že 3-4 ispite napovedali + 2 domača branja (ang & slo)pa se snov lanskega leta moramo obvladat) | |
|
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Forum Ned 07 Sep 2014, 20:39 | |
| Jah vsi mamo nekaj. Saj ni mus da samo risanje. Lahko tud kakšna debata pade glede česar-koli... | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Forum | |
| |
|