| Eva | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
momokika Risarko moderator
Število prispevkov : 55 Join date : 12/07/2014 Age : 25 Kraj : šentilj(okolica)
| Naslov sporočila: Eva Čet 07 Avg 2014, 23:31 | |
| | |
|
| |
Liss Risarko začetnik
Število prispevkov : 44 Join date : 08/08/2014
| Naslov sporočila: Re: Eva Pet 08 Avg 2014, 14:14 | |
| Prva mi je osebno malo pretemna. Pri tretji in četrti fotki ni tak izostreno. Probaj ročno ostrit če gre. Nasploh pa so mi vse fotke všeč. Vsaka na svoj način. Za spodbudo: vsak profesionalni fotograf je bil enkrat začentik. Tak, da se ne bat objavit še kakšnih fotk. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Eva Pet 08 Avg 2014, 14:44 | |
| Glede prve se strinjam meni se tudi zdi pretemna ampak mi je bila ful lepa svetloba odzadaj. Za četrto pa tudi vem ja da ni dobro izostreno, to pa je bilo zaradi valov in sem mogla bol hitro slikat da mi ne bi po fotoaparatu pljusknilo. xD (ampak nisem imela še nobene slike raka tak, da sem ji mogla objavit. ^^") Kaj ročno misliš kot z objektivom? Če misliš to tega ne morem naredit, ker se objektivi ne menjavajo je samo en gumb za izostritev kateri pa kot vidim ne učinkuje preveč dobro. :"D Hvala za vse kritike in sploh za vzpodbudo! | |
|
| |
Liss Risarko začetnik
| Naslov sporočila: Re: Eva Pet 08 Avg 2014, 14:52 | |
| Ja to sem mislila z objektivom. Mislila sem da ima. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Eva Pet 08 Avg 2014, 14:59 | |
| Haha ne nima sej 1x v daljni prihodnosti bom verjetno kupila taki fotič ko ima za nastavljat objektive. Ampak za kar nekaj časa pa mi bo ta dovolj vsaj dokler se ne naučim malo boljši fotografirat. (: | |
|
| |
Liss Risarko začetnik
| Naslov sporočila: Re: Eva Pet 08 Avg 2014, 19:55 | |
| Jaz nisem nekaj wow fotkala preden sem dobila moj fotič. Tak da več fotkaš, delaš na kompoziciji, iščeš pravi svetlobo (najbolje zjutraj al pa zvečer ko je perfect svetloba če je bil dan sončen (za večer) in če je jutro lepo. Če zjutraj slikaš in je lepo sončno še maš na travi roso (če boš kdaj probala si stare hlače obleči, ker bodo verjetno mokre :p - I tryed that before) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Eva Pet 08 Avg 2014, 20:34 | |
| uff ja vse od naštetega sem že poskusila ampak ja tak kot praviš več vadiš boljše ti gre jaz pa hmm fotič redko vzamem sabo, ko grem na sprehod ali pa samo na travnike, ker če maš 4 pasje zverine doma se malo bojiš da se bo kaj zgodilo z tvojim fotičem. xD Slik sončnih vzhodov in zahodov imam pa polno od rose pa samo eno. ;p mogoče objavim kaj kasneje če ne bodo preveč sramotilne. xD In pa hvala za nasvete! :* | |
|
| |
Liss Risarko začetnik
| Naslov sporočila: Re: Eva Pet 08 Avg 2014, 20:38 | |
| Don't be afraid to show us! Nisem mislila sončnih vzhodov in zahodov mislila sem npr. roža zjutraj al pa zvečer v tisti perfect svetlobi. Ko jaz mojo seniorito peljem na sprehod tudi redko kdaj vzamem fotič s sabo. Ampak včasih si vzamem čas in na travniku sama fotkam rože... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Eva Pet 08 Avg 2014, 20:46 | |
| Haha bomo videli. ;p Aja ups. xD Ja to sem tudi še poskusila ampak ni lepo izpadlo, ampak sej več kot bom vadila boljši bo. c:
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Eva | |
| |
|
| |
| Eva | |
|